Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 19:05

Başlarken,

Dersim Ekspres internet sitesi, yayın hayatına başladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-08-2022 19:41   Güncelleme : 06-08-2022 18:51
Başlarken,

Dersim Ekspres internet sitesi, yayın hayatına başladı. Başta Dersim olmak üzere bölgeye, yurt içi ve yurtdışında yaşayan Dersimli ve Dersim dostlarına hitap etmeyi amaçlayan sitemiz, inanıyoruz ki sizlerin desteği sayesinde kısa sürede büyüyecek.

Gazeteciliğe yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan sitemiz, günlük bir yerel gazeteyle de yayın hayatını taçlandırmayı hedefliyor.

Yola çıkarken yolun uzun, işimizin zor olduğunun farkındayız. Ancak bu uzun yolu sizlerle yürümeye, zorlukların üstesinden hep birlikte gelmeye hazırız.

Gördüğünüz olumsuzlukları bizimle paylaşırsanız çözüm yolunu hep birlikte arayacağız. Güzellikleri bizimle bölüşürseniz emin olun çoğalarak yol alacak.

Dersim’in değerlerinden taraf, evrensel ilkelere bağlı olarak yayın hayatını sürdürecek olan sitemizin hepimize güzellikler getirmesi temennisiyle…

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR
Ali Haydar Uğurlu 2 yıl önce
Başarılar dilerim.
Arif Yakut 2 yıl önce
Başarılar diliyorum

Cesur , yürekli, tarafsız ve hiç bir siyaset etkisinde kalınmadan söylenemeyenlerin, yazılamayanların objektif olarak yazıldığı bir gazete olmasını bekliyoruz
Ali Aydın 2 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum.
Yılmazcan şare 2 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. Gerçek ve dürüst habeeciliğe adres olacağına eminim. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum
Taner Alp 2 yıl önce
Gazeteci arkadaşım Ercan Topaç önderliğinde haber sitenizin başarıdan başarıya koşacağından hiç şüphem yok. Takipteyiz. Hayırlı olsun.
Cihan Malhatun 2 yıl önce
Biliyorum ki her şer, bir hayra yol açacak. Açılan bu yeni sayfada yazilacak çok yazı, yaşanacak çok güzellik olacak. Saygı ve sevgilerimle, yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum.
Teo 4 ay önce
Harley Hanna