Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 15:46

Beyaz Grup’tan TTSO seçimleri için çağrı!

19 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan TTSO seçimleri öncesinde TSO Komite Seçimleri adayı “Beyaz Grup” tarafından iş insanları ve oda üyelerine çağrıda bulunuldu. Çağrıda, oda üyelerinin sandık başına giderek oy kullanmaları istendi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 17-11-2022 15:23
Beyaz Grup’tan TTSO seçimleri için çağrı!

İş insanları ve TTSO üyelerine yönelik yapılan çağrıda şunlar kaydedildi:

Yaklaşık beş aylık bir süreden beri sürdürmüş olduğumuz çalışmalar doğrultusunda; İlimiz Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Seçimleri için, kolektif bir çalışma ruhuyla azimli, enerjisi yüksek, genç, sektöründe deneyimli ve bilgi çağının bilinci ile hareket edeceğine inandığımız “BEYAZ GRUP” olarak yol arkadaşlarımız ile odamızı yönetmeye talibiz.

Son İki aylık süreçte yapmış olduğumuz saha çalışmalarında üyelerimizin dilek, temenni ve tavsiyeleri ile birlikte bire bir yapmış olduğumuz üye ziyaretlerinde siz değerli üyelerimizin kıymetli fikir ve düşüncelerini de heybemize alarak yol haritamıza dahil ettik.

19 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılacak olan oda seçimleri sonrasında teveccüh olması halinde hedeflerimizi, bütün komite üyesi iş arkadaşları ile birlikte, akil insanlarımız, akademik kariyer yapmış teknik üyelerimiz, her sektörden işinde deneyimli, objektif ve çoğulcu bir anlayış içerisinde, istişare kültürünü ön planda tutarak hep birlikte emek ve enerji harcayarak, Odamızı hak ettiği noktaya getirebileceğimiz inancı ile siz kıymetli İş İnsanlarımızı Meslek Odamız komite seçimlerinde Oy kullanmaya davet ediyoruz.

19 Kasım Cumartesi günü irademizi ortaya koyma noktasında sandık başına gelmenizin çok değerli olduğunu unutmayın. Bizler “BEYAZ GRUP” olarak Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneklerine ve demokratik teamüllerine uygun; kardeşlik ve huzur içinde geçmesini dilediğimiz Komite seçimlerine katılımınızı bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize ayrı, ayrı; Selâm ve Sevgilerimizi sunarız.

HATIRLATMA!!

Seçim günü oy kullanacak olan üye iş insanlarımızın Kaşe ve kimlik belgeleri; şirketlerin ise kimlik belgesi ve kaşeye ek olarak, oy kullanacak kişinin belirlendiği imza ve kaşeli yetki belgeleri ile sandık başına gelmesi gerekmektedir.

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR