Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
30 MART Cumartesi 09:19

Çemişgezek’te özel araç, 5 metreden evin bahçesine düştü

Çemişgezek İlçesi’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, 5 metreden 2 katlı bir evin bahçesine düştü. Kazanın gece saatlerinde meydana gelmesi ve bahçede kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Kazada, sürücü hafif şekilde yaralandı.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 03-12-2022 11:00   Güncelleme : 03-12-2022 11:04

Kaza, Çemişgezek İlçesi Elazığ Caddesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 24 yaşındaki Mertcan Tıkız’ın kullandığı 54 GC 445 plakalı özel otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrik direği devrilirken araç daha sonra 5 metreden 2 katlı evin bahçesine düşerek ters döndü. Sürücü Tıkız, kendi çabalarıyla araçtan çıkarken kazayı gören vatandaşlar, durumu 112, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

112, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, olayın gece saatlerinde meydana gelmesi ve aracın düşüşü esnasında bahçede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken, kaza yapan araç, iş makineleri yardımıyla bulunduğu alandan çıkarıldı

Kazadan sonra sürücü Mertcan Tıkız’a ilk müdahale Çemişgezek Entegre Hastanesi’nde yapılırken daha sonra ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif yaralanan Tıkız’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

*GÖRÜNTÜ VE FOTOĞRAFLAR, KORAY KOLA’DAN ALINMIŞTIR.

 

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR