Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 09:27

Engelli derneklerine tekerlekli sandalye desteği

Dersim Engelliler Derneği ile Tunceli Bedensel Engellileri Destekleme Derneği’ne manuel tekerlekli sandalye desteğinde bulunuldu. Sandalyeler, Başkan Maçoğlu ve Başkan Yardımcısı Ümüt Kaya tarafından dernek yöneticilerine teslim edildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-03-2023 09:59   Güncelleme : 28-03-2023 19:17
Engelli derneklerine tekerlekli sandalye desteği

Engelli Sporcu Yetiştirme Derneği Başkanı Yılmaz Demirel tarafından temin edilen 6 manuel tekerlekli sandalye, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve Başkan Yardımcısı Ümüt Kaya tarafından Dersim Engelliler Derneği ile Tunceli Bedensel Engellileri Destekleme Derneği’ne teslim edildi.

Tunceli Bedensel Engellileri Destekleme Derneği Başkanı Ali Arslan, duyarlılıklarından dolayı Yılmaz Demirel ile sandalyeleri kendilerine teslim eden başkan Maçoğlu ve başkan yardımcısı Kaya'ya teşekkür etti. 

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, “Öz gereksinimini yerine getiremeyen her bireyin ihtiyaçlarının karşılanması bizim için önemli. Birçok noktada bizler de çalışmalarımızı buna göre organize etmeye çalışsak da eksik kaldığımız noktalar olacaktır. Bu anlamda eşitlik birimi kurarak birçok çalışma için adım atmış olduk. Bu anlamda engelli yurttaşlarımıza dair çalışmaların sistematik hale gelmesi için burada çalışma yürüten iki engelli derneğimiz ile irtibat halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR