Başkan Engin, “Çok daha iyiyim”

İzmir’de katıldığı canlı yayında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, sağlığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çok daha iyiyim” dedi.

SAĞLIK - 04-08-2023 11:32 543 kez okundu.

Başkan Engin, “Çok daha iyiyim”

Narlıdere Belediyesi internet sitesinde mesajı yayımlanan Başkan Engin, “Geçirdiğim ani rahatsızlık sebebiyle hastaneye kadar gelen, arayan soran, mesaj gönderen; yakın ilgi, alakasını ve dualarını bir an olsun bile esirgemeyen, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İzmir Valimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, tedavi sürecim boyunca hep yanımızda olan Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur'a, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İzmir İl Emniyet Müdürümüze, Kaymakamlarımıza, Partimizin İl ve İlçe Örgütüne, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları ile temsilcilerine, İl Sağlık Müdürümüze, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Personeline, bürokratlarımıza, Ege'de Son Söz İmtiyaz Sahibi Fatih Yapar'a, basın mensuplarımıza, Belediyemizde birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, tüm değerli dostlarımıza ve çok kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Çok daha iyiyim. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız. Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kalın...” ifadelerine yer verdi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Göğüs hastalıkları uzmanından toz taşınımı uyarısı

Göğüs hastalıkları uzmanından toz taşınımı uyarısı

25-04-2024 - SAĞLIK

İlimizde, ÇİLYAD eğitimi

İlimizde, ÇİLYAD eğitimi

22-04-2024 - SAĞLIK