Dersim Kick Boks’tan bir kupa, 5 madalya

İstanbul’da düzenlenen 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası müsabakalarına katılan Dersimli 6 sporcudan 5’i derece yaparak önemli bir başarıya imza attı.

SPOR - 22-05-2023 09:19 1210 kez okundu.

Dersim Kick Boks’tan bir kupa, 5 madalya

8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası müsabakaları, 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 56 ülkeden 4 bin sporcunun katıldığı müsabakalara ilimizi temsilen katılan Dersim Kick Boks Spor Kulübü sporcularından Erivan Barut birinci olurken, Jidal Batmaz ve İrem Deniz Yuvanç ikinci, Bilge Gözler ve Özhan Yıkılmaz ise müsabakayı üçüncülükle tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Kulüplerinin her gün yeni başarılara imza attığını söyleyen Antrenör Gürsel Tayam, “En son dünya kupasında sporcumuz Erivan Barut birinci olarak hem kupa hem de altın madalya kazandı. Yine sporcularımızdan Jidal Batmaz ve İrem Deniz Yuvanç gümüş madalya, Bilge Gözler ve Özhan Yıkılmaz ise bronz madalya kazandı. Turnuvaya katılmamıza destek veren Tunceli Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sayın Polat Şaroğlu ve Sayın Veli Arslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dersim Kick Boks’a malzeme desteği

Dersim Kick Boks’a malzeme desteği

13-03-2024 - SPOR

Kız Basketbol Takımımız, Türkiye yarı finallerinde

Kız Basketbol Takımımız, Türkiye yarı finallerinde

08-03-2024 - SPOR