Dersim’de “Ekonomik İstişare ve Yatırım” konferansı

Tunceli TSO ile TUSGİD işbirliğinde “Ekonomik istişare ve Tunceli’ye yatırım” konulu konferans düzenlendi. Hafta sonu düzenlenen konferansta, katılımcılar kente yapılabilecek yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

EKONOMİ - 01-11-2022 17:38 627 kez okundu.

Dersim’de “Ekonomik İstişare ve Yatırım” konferansı

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası ile Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği işbirliğinde ilimizde yapılacak yatırım projelerinin değerlendirilmesi amacıyla “Ekonomik istişare ve Tunceli’ye yatırım” konulu konferans düzenlendi.

Konferans nedeniyle kente gelen TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, Ekonomist Selçuk Geçer, CEO Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak ve AKUT Kurucu Üyesi Nasuh Mahruki, Pülümür İlçesi’nde Belediye Başkanı Müslüm Tosun tarafından karşılandı. Burada kısa bir mola veren heyet, ilçeye ilişkin Başkan Tosun’dan bilgi aldı.

Daha sonra Dersim merkeze gelen heyet üyeleri, kent müzesini ziyaret ettikten sonra Vali Mehmet Ali Özkan ile bir araya geldi.

Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, Ekonomist Selçuk Geçer, CEO Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak ve AKUT Kurucu Üyesi Nasuh Mahruki’nin konuşmacı olarak katıldığı konferans ise TTSO’da düzenlendi.

Konferansta, kentin coğrafi konumu itibari ile özel bir yer olduğu ve çok önemli projelere imza atılabileceği belirtildi.

Yönetim Kurulu, meclis ve oda üyeleri ile vatandaşların katıldığı konferansta konuşmaların ardından soru-cevap kısmında katılımcılarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Konferansın sonunda Dersimspor Başkanı Hüseyin Şengezer tarafından TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş’a üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi için çalışma grubu oluşturuldu

Kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi için çalışma grubu oluşturuldu

06-03-2024 - EKONOMİ

Elektrik dağıtım şirketlerinin genel müdürü Erbaş oldu

Elektrik dağıtım şirketlerinin genel müdürü Erbaş oldu

16-02-2024 - EKONOMİ