İş insanı Doğan, CHP’den aday adaylığını açıkladı

İş insanı Zülfü Doğan, CHP’den Tunceli milletvekili aday adaylığını açıkladı.

SİYASET - 24-03-2023 16:56 1155 kez okundu.

İş insanı Doğan, CHP’den aday adaylığını açıkladı

CHP İl başkanlığı önünde konuya ilişkin açıklama gerçekleştiren Doğan’ın açıklamasına, il başkanı, kadın kolları başkanı, merkez ilçe başkanı ile partililer katıldı.

Katılımcılara teşekkür eden Zülfü Doğan, Alevi kimliğinden ötürü 14 yaşında okulda dayak yediği için solcu olduğunu söyledi. Doğan, HDP, SMF, Munzur Çevre Derneği ve toplumun tüm kesimlerinin temsiliyeti için çalışacağını söyledi.

Kentte demokratik kitle örgütleri ve kanaat önderleriyle bir araya geldiğini söyleyen Doğan, “Milletvekilliği aday adaylığım için ilimizde bir ihtiyaç var mı diye sordum. Tüm temaslarda toplamda 283 kişiyle diyalog ve iletişim kurdum. Ben de bu coğrafyaya bu topraklara olan sorumluluğum gereği aday adayı oldum. Sorunları biliyorum. Bu sorunların çözümlerini ortaklaştıracağız" dedi.

14 yaşındayken Alevi olduğu için Elazığ'da dayak yediğini hatırlatan Doğan, "Ben kitap okuduğum için solcu olmadım. Ben dayak yediğim için solcu oldum. Gidecek yerim yoktu solun yanına gittim. Benim bir maaşa ihtiyacım yok. Seçilirsem bu maaşı çocuklarımıza eğitim bursu olarak vereceğim" diye konuştu.

İşte, Doğan’ın konuşmasının tamamı:

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Eroğlu: “Dünyanın en güzel şehrini dünyanın en güzel insanlarıyla inşa edebiliriz”

Eroğlu: “Dünyanın en güzel şehrini dünyanın en güzel insanlarıyla inşa edebiliriz”

27-03-2024 - SİYASET

Dersim'de kurak bir seçim süreci

Dersim'de kurak bir seçim süreci

09-03-2024 - SİYASET