Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 22:38

Ali Koç’tan çocuklara hediye!

Geçtiğimiz ay Pülümür İlçesi’ni ziyaret eden FB Başkanı Ali Koç, ilçedeki öğrencilere başta tablet olmak üzere çeşitli hediyeler gönderdi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 03-01-2023 14:48

Geçtiğimiz ay Erzincan ve Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin “Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında Pülümür İlçesi’ne gelen Ali Koç, okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelmişti. Öğrencilerin isteklerini not aldıran başkan Ali Koç, o talepleri yerine getirdi.

Erzincan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Atilla Sönmez, öğrencilerin hediyelerini bizzat getirerek Kaymakam Çağatay Çakal, Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurali Özdemir ile birlikte dağıttı.

Dede Korkut İlköğretim Okulu’ndaki 43 öğrenciye tablet dağıtılırken, Ali Koç’tan özel olarak “Arda” forması isteyen öğrenciye de imzalı forma hediye edildi.

Erzincan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Atilla Sönmez, dernekleri ve Hamburg Fenerbahçeliler Derneği olarak “Çocukları Üşümesin” projesi kapsamında il genelinde bin 84 öğrenciye mont, bere ve atkı yardımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sönmez, “Proje kapsamında Fenerbahçe Başkanımız Ali Koç bey ve yönetim kurulu üyeleriyle Pülümür İlçesi’ni ziyaret etmiştik. Çocuklarla birlikte vakit geçirip etkinlik yapmıştık. Çocukların başkan beyden bazı talepleri oldu. Biri Arda forması istedi, bir arkadaşımız tablet istedi. Bir arkadaşımız halı saha talebinde bulundu. Bugün de çocukların başkan beyden isteklerini yerine getirmek için buraya geldik. Arda formasını teslim ettik. Bir çocuk tablet istemişti tüm öğrencilere tablet hediye edildi. Önümüzdeki günlerde burada bir halı saha inşa etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Yetkililer ve öğrenciler de duyarlılığından dolayı başta Ali Koç olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR