Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 08:51

Başkan Geyik’ten yeni yıl mesajı

Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-12-2023 17:42
Başkan Geyik’ten yeni yıl mesajı

Başkan Geyik mesajında şunları kaydetti: “Yılın son günü geldiğinde, bir yılı daha birlikte tamamlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. 2024 yılına girerken, hep birlikte daha aydınlık, daha umut dolu yeni bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum.

Geride bırakacağımız bu yıl içinde birlikte yaşadığımız zorluklara rağmen, ortak dayanışma ve iş birliğiyle ilçemizin pek çok sorununun üstesinden geldik. Bu birliktelik, bizleri daha da güçlendirecek ve geleceğe daha umutlu bir bakış açısıyla ilerlememize olanak sağlayacaktır.

Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve yeni fırsatlar demektir. Hep birlikte, daha yaşanabilir bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz. Uzun soluklu bu yolda hayata geçirmeyi planladığımız daha birçok sosyal projemiz, kültürel etkinliklerimiz ve ilçemizi daha güzel kılacak pek çok planımız var. Siz değerli gönül dostlarımızın katılımı ve destekleriyle, bu hedeflere birlikte ulaşacağımıza olan inancım tamdır.

2024 yılının; sevgi, umut ve iyimserlik dolu bir atmosfer yaratma çabasının ilk adımı olmasını umut ediyor, bu özel günde, sevdiklerinizle bir arada olmanızı, geçmişin güzelliklerini hep hatırlamanızı ve geleceğe dair umutlarınızı tazelemenizi diliyorum.

Yeni yılın, başta ilçemize ve tüm insanlığa mutluluk, sağlık, başarı ve huzur getirmesini temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR