Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:10

Bu öğrencilerin güvenliğini kim alacak?

Atatürk Mahallesi’nde bulunan Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencileri, uzun zamandır aynı çile ve risklerle eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ediyor. Okul çıkışında yoğunluğun yaşandığı bölgenin dört yol kavşağına yakın olması ve önlem alınmaması hem öğrenci hem de velileri ciddi şekilde endişelendiriyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 06-10-2023 14:09   Güncelleme : 06-10-2023 14:42

Bölgede herhangi bir uyarı tabelası ve hız kesme kasisi olmadığını belirten veliler, okula geliş ve çıkışlarda güvenlik zafiyeti oluştuğunu dile getirdi. Konuya ilişkin endişelerini paylaşan veliler, ilgili kurumların sorununu çözmemesi halinde can kayıplarının yaşanabileceğini söyledi.

İnternet sitemiz aracılığıyla dile getirdikleri sorundan kaynaklanabilecek olumsuzluklardan önlem almayan kurumları sorumlu tutacaklarını kaydeden veliler, sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Öte yandan okul idaresinin durumu yetkililere bildirdiği ancak çözümü konusunda herhangi bir gelişme olmadığı öğrenildi.

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR
adnan 7 ay önce
mahalle arası olduğu için kasis ve trafik levhası konulması kesinlikle lazım ve bunların hepsindende belediye sorumlu.Ayrıca o yol çok kötü.bundan sonra olacak herşeyden belediye sorumludur
Demir 7 ay önce
Arev marketin önündeki ağaç ise yukarıdan gelen arabaları görmemizi engelliyor ve yokuş aşagıya gelen arabalar risk yaratıyor çocuklar karşı yola geçerken aynı tehlikenin daha fenasını yaşıyorlar