Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 03:11

Kadın cinayetinin kurbanı bu kez Çemişgezekli

İstanbul Beylikdüzü’nde bir erkek tarafından katledilen Neriman Sakallı’nın Çemişgezek İlçesi’ne bağlı Payamdüzü Köyü’nden olduğu öğrenildi. Sakallı’nın yarın köyünde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 04-11-2022 12:21
Kadın cinayetinin kurbanı bu kez Çemişgezekli

Olay, İstanbul Beylikdüzü metrobüs durağında yaşandı. Çemişgezek Payamdüzü Köyü’nden Neriman Sakallı, Sadrettin Özdemir isimli kişi tarafından önce darp edildi ardından da silahla ateş edilerek katledildi.

Sakallı’yı katleden Sadrettin Özdemir daha sonra kendi silahıyla intihar etti.

Kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadesine göre olay şöyle gelişti:

İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından bir süre kovalamaca yaşandı. Korkunç olayda kadını durakta yakalayan zanlı, ilk önce dövüp sonra da silahın kabzasıyla vurdu.

Zanlı daha sonra kadına 3 el ateş ederek kaçtı. Genç kadın yere yığılırken, silah seslerini duyan polis ekipleri olay yerine geldi.

Metrobüs köprüsünün altına giden zanlı, aynı silahla kendi hayatına son verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, 37 yaşındaki Neriman Sakallı sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sakallı hayatını kaybederken, olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Cinayete kurban giden Sakallı’nın yarın Çemişgezek’e bağlı Payamdüzü Köyü’nde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

 

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR