Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:00

Karaağaç’tan Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Nazımiye belediye başkan aday adaylığını açıklayan Deniz Karaağaç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyarette bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 02-11-2023 14:43   Güncelleme : 02-11-2023 14:45
Karaağaç’tan Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karaağaç, 4-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çağrısında bulundu.

Paylaşımında CHP’nin ülkede yaşanan hak ihlallerine, anti demokratik uygulamalara, eşitsizliğe ve derin yoksulluğa karşı hak, hukuk ve adalet mücadelesinin sarsılmaz mevzisi olduğunu belirten Karaağaç, “İçinde bulunduğumuz olağan kongre sürecimiz, kritik yerel seçimler öncesinde hem parti içi demokrasinin yeniden yeşerip filizlenmesi, hem de üzerimize adeta bir karabasan gibi çöken saray rejimine karşı sürdürülecek özgürlük mücadelesi açısından önemli bir dönemeçtir.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin her bir emekçisi gibi bu inanç ve sorumluluk duygusuyla Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde ülkemizi aydınlığa çıkarmak ve Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak adına azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürmeye devam etmemiz gerektiği kanaatindeyim.

Başta bölgemizin meseleleri olmak üzere yerelden genele adalet mücadelesinin bir parçası olmak adına 4-5 Kasım günü gerçekleştirilecek olan olağan üstü büyük kurultayda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na desteklerinizi esirgemeyin” ifadelerini kullandı.

 

 

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR