Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 16:54

Madem yapmıyorsunuz; niye kapattınız?

Merkez Atatürk Mahallesi’nde bulunan ve Anafatma Anaokulu’na giden yol, belediye ekipleri tarafından taş ve molozlarla trafiğe kapatıldı. Aylar öncesinden yapılacağı söylenen ancak hiçbir girişimde bulunulmayan yola ilişkin şikayetlerini dile getiren veliler, “yapmadığınız yolu niye trafiğe kapatıyorsunuz?” serzenişinde bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 17:38   Güncelleme : 22-03-2023 17:47
Madem yapmıyorsunuz; niye kapattınız?

Dersim merkez Atatürk Mahallesi’nde bulunan Anafatma Anaokulu’na giden yolda, asfalt yapılacağı gerekçesiyle belediye tarafından aylar önce çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında yol kazılırken, bu süreçte öğrenci ve veliler toz-toprak-çamur içinde okula gidip gelmek zorunda kaldı.

Aradan aylar geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmazken, üstüne üstlük bir de yolun taş ve molozlarla trafiğe kapatılması öğrenci velilerinin tepkisine neden oldu.

Yapımını bekledikleri yolun, ilkel bir şekilde trafiğe kapatılmasına tepki gösteren veliler, toz-toprak içinde olmasına rağmen öğrencileri bu yoldan okula götürdüklerini söyledi.

Veliler, “Madem yolu yapmayacaktınız neden trafiğe kapattınız” diyerek belediyeye yönelik tepkilerini dile getirdi.

 

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR
Hasan 1 yıl önce
Sadece öğrenciler için değil sıradan vatandaş içinde yıllardır bu yolda çamur toz içinde gidip geliyoruz.zaten belediyenin yolu kapatma şekli meseleye ve vatandaşa yaklaşımını özetliyor.çok üzücü.bu yol kaç yıldır aynı.o şekliyle bile trafigin yükünü hafifletiyordu ama işte sonuç ortada kapatmışlar.