Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 10:55

Pülümür’deki yoklamadan mevcut başkan Tosun çıktı

CHP Pülümür ilçe teşkilatı, “6 aday adayından kimi aday olarak görmek istersiniz” sorusuna yanıt için gezici sandık kurdu. Sandıktan mevcut belediye başkanı Müslüm Tosun açık farkla önde çıktı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-12-2023 12:25
Pülümür’deki yoklamadan mevcut başkan Tosun çıktı

CHP Pülümür ilçe teşkilatı tarafından dün 08:00 ile 17.00 saatleri arasında “aday adaylarından kimi aday olarak görmek istersiniz” sorusuna yanıt için sandık kuruldu.

235 kişinin oy kullandığı yoklamada, mevcut belediye başkanı Müslüm Tosun açık ara farkla önde çıktı.

Anket sonucuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Belediye Başkanı Müslüm Tosun, “Pülümür’e hizmet için çıktığımız yolda yeniden CHP’den adaylık başvurusunda bulunmuştum.

İlçe yönetiminin halka giderek anket sonucunda tercih edilen adayı adaylaştırmak ile ilgili almış olduğu karara istinaden bu gün Pülümür halkına kullandırılan oylama sonucunda altı aday adayı arkadaş içerisinde tarafıma gösterilen teveccüh için Pülümür halkına, aday adayı arkadaşlarımın olgunluğu hoşgörüsüne ve ilçe yönetiminin göstermiş olduğu şeffaflık, fedakarlık ve bugün gösterdikleri çaba ve emeğe sonsuz teşekkür ederim.

Asıl görevimizin şimdi başladığı bilinci ile hareket ederek vatandaşlarımızın göstermiş olduğu desteğin sorumluluğunu hissederek, süreci doğru yöneterek partimiz Pülümür’de tekrar iktidar olması yolunda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gücünü halktan alan halka karşı sorumluluk duygusu ile hizmet üretmeye devam edeceğim” dedi.

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR