Dersim Son Dakika Haber - Dersim Ekspres Gazetesi
HV
29 MART Cuma 09:03

Dr. Söğüt, aday adaylığını açıkladı

Dahiliye Uzmanı Dr. Deniz Söğüt, CHP Tunceli milletvekili aday adaylığını açıkladı

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2023 14:16

Dahiliye Uzmanı Dr. Deniz Söğüt, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday adaylık açıklamasına parti yöneticileri, partililer ile çok sayıda yurttaş katıldı.

Konuşmasına katılımcılara özgeçmişi hakkında bilgi vererek başlayan Dr. Deniz Söğüt, bu kararı alırken bu yeterliliğe sahip olduğunu ve kenti en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

Ülkenin içinde bulunduğu çıkmazı ve sorunları bildiğine vurgu yapan Söğüt, “Aynı zamanda bu sorunların çözüm yollarının da bilincindeyim. Hekimlik yaptığım uzun yıllar boyunca neredeyse dokunmadığım insan kalmadı. Bu anlamda halkımızın sorunlarını biliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaktan memnuniyet ve onur duyacağını ifade eden Dr. Söğüt, “Anadolu’nun engin ve derin bağrından çıkmış, üstün siyasi başarıya sahip, sabırlı, kararlı, dirayetli ve birleştirici özellikleriyle genel başkanımız, cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında ilimizi temsil etmekten memnuniyet ve onur duyacağım” diye konuştu.

 

Dersim EkspresDersim Ekspres

YORUMLAR